Skip to main content

TEAM MONTEBA

DOELEN BEREIKEN DOOR ELKAAR TE VERTROUWEN

Met een energiek en hecht team van accountants en adviseurs bereiken we al jaren de doelen van onze klanten en van onszelf. Door onze ongedwongen sfeer, het familiaire karakter van de organisatie en de hoge deskundigheidsgraad mogen wij al meer dan 25 jaar onze cliënten helpen bij het waarmaken van hun ambities.

VERTROUWEN

Wij geloven dat overzicht, inzicht en uitzicht in de financiën het verschil maakt voor elke onderneming. Deze bijdrage willen wij graag leveren. Hierbij is vertrouwen in elkaar essentieel. Wij voelen ons dan ook bevoorrecht dat ondernemers ons vertrouwen om een bijdrage te leveren aan hun succes.

Doordat cliënten ons al meer dan 25 jaar vertrouwen kan ons motto “Écht samenwerken” dagelijks in de praktijk worden gebracht. En dat geeft ons enorme voldoening

ONS NETWERK

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn maken we gebruik van de toegevoegde waarde van ons netwerk. Dit netwerk zetten we dan ook graag voor jou in. In ons netwerk hebben we een aantal partners waar we regelmatig mee samenwerken:
  • Auxilium adviesgroep
  • Golstein Juridisch Advies
  • DSIG - De Subsidie Informatiegroep

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

Maatschappelijke betrokkenheid past goed bij onze identiteit. In 2016 hebben hiervoor een mooi doel bereikt. Wij hebben lopend of fietsend de top van de Galibier in Frankrijk gehaald, zodat er 14 huizen gebouwd kunnen worden in Bangladesh.

Wij helpen jou ook graag met het bereiken van jouw doel!

HIER KUN JE OP VERTROUWEN

  • Overzicht, inzicht en uitzicht

  • Altijd actuele stuurgegevens

  • Heldere en praktische tussentijdse adviezen

  • Persoonlijke aandacht

  • Deskundig en betrouwbaar

"Even voorstellen"

ONZE VESTIGINGEN

WAARDENBURG

INDUSTRIEWEG 37
4181 CA  WAARDENBURG

LEXMOND

NIEUWE RIJKSWEG 66
4128 BN LEXMOND

MARTIN MONTEBA

AA ACCOUNTANT

Naast mijn werkzaamheden als accountant heb ik als hobby’s wielrennen en tafeltennissen.

Ik ben getrouwd met Adri en heb 6 kinderen, al met al een druk maar plezierig bestaan. Door het uitoefenen van de hobby’s kan ik mijn hoofd leegmaken en daardoor de volgende dag weer fris de werkzaamheden oppakken.

LIDA DE GREEF

AA ACCOUNTANT EN FINANCIEEL PLANNER

Mijn naam is Lida de Greef, ik ben AA Accountant en gecertificeerd financieel planner. Daarnaast ben ik er ook erg trots op dat ik mede-eigenaar ben van dit mooie kantoor waar aandacht voor onze cliënten centraal staat.

Ik ben moeder van 4 kinderen. Als ontspanning tennis ik graag en tijdens een partijtje ben ik vrij competitief ingesteld.

HUIBERT VAN DER SLUIS

ASSISTENT ACCOUNTANT

De bladmuziek die ik in handen heb, is voor orgel. Orgelspelen is mijn hobby en ik ben kerkorganist.

Muziek is een wondere taal!

RIA MASTENBROEK

ASSISTENT ACCOUNTANT

Ria Mastenbroek-de Ronde echtgenote van Ton en moeder van Mark en Marleen, ik ben werkzaam als assistent accountant.

Mijn hobby’s zijn wandelen waaronder de Nijmeegse 4-Daagse, volleyballen, mijn tuin, vrijwilligster Actie4Kids en leidster kinderkerk.

LISETTE BUNT

ASSISTENT ACCOUNTANT

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Monteba Accountants.

Door in mijn vrije tijd in de natuur bezig te zijn kun je veel mooie dingen ontdekken.

ANNEKE PHILIBERT

OFFICE MANAGER

Mijn naam is Anneke Philibert, als u naar Monteba Accountants & Adviseurs belt krijgt u meestal mij aan de telefoon. Ik ben hier al ruim tien jaar werkzaam nog steeds met evenveel plezier en enthousiasme als in het begin.

In mijn vrije tijd ga ik door het leven als een echte ‘Oranjefan’.

JANNETTE VERWEIJ

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Ik ben Jannette Verweij en sinds 2008 werkzaam bij Monteba Accountants & Adviseurs als administratief medewerker.

Als dochter van een bakker bak ik graag een appeltaart.

ADRIE VAN GIESSEN

HR ADVISEUR EN SALARISADMINISTRATEUR

Mijn naam is Adrie van Giessen en vanaf 2019 werk ik bij Monteba Accountants & Adviseurs. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben wij drie prachtige dochters.

In mijn vrije tijd kook ik graag en daarna uitgebreid en lekker eten met elkaar.

MATHEUN VAN ROSMALEN

AA ACCOUNTANT

Aangenaam! Mijn naam is Matheun van Rosmalen, getrouwd met Gerdine en de trotse vader van 2 dochters. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Monteba als Accountant AA.

Mijn motto is: ‘ Doelen bereik je door elkaar te vertrouwen’. Een perfecte match welke aansluit bij Monteba Accountants & Adviseurs.

ANNEWIL MONTEBA

ASSISTENT SALARISADMINISTRATIE

Mijn naam is Annewil Monteba - den Besten. Getrouwd met Reinart Monteba en moeder van een prachtige dochter.

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Monteba Accountants & Adviseurs.

In mijn vrije tijd rommel ik graag in huis, speel ik met de kleine meid, en haak ik af en toe een wikkeldoek voor pasgeboren baby’s.

JACORINDA MONTEBA

AA ACCOUNTANT

De interesse voor accountancy zit in mijn DNA en sinds april 2019 werk ik met veel plezier bij Monteba Accountants & Adviseurs. De kernwaarden van het kantoor zijn persoonlijk en dát inspireert mij dagelijks.

Naast dit werk ben ik als ambassadeur betrokken bij Compassion, een organisatie die zich inzet voor kinderen in armoede. 

In mijn vrije tijd sport ik graag!

FAMKE BEIJERMAN

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Mijn naam is Famke Beijerman en ik werk sinds begin 2023 met veel plezier bij Monteba Accountants en Adviseurs.

Naast mijn werk volg ik de opleiding Toegepaste Psychologie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn bijen bezig te zijn en lekker te eten met vrienden en familie.

KRIJNIE KORTLEVER

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Mijn naam is Krijnie Kortlever, getrouwd, moeder van 3 volwassen zoons en sinds 2022 werkzaam bij Monteba Accountants en Adviseurs. Ik vind het fijn om deel te mogen uitmaken van dit mooie team met leuke collega’s.

Daarnaast wandel en fiets ik graag, geniet ik van het buitenleven en in het bijzonder van onze lieve kleinkinderen.

ANDREA MOLENAAR

OFFICE MANAGER

Sinds maart 2023 ben ik parttime in dienst en met veel plezier ontzorg ik mijn collega's op kantoor. Daarnaast verzorg ik een deel van de facturatie.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met de mensen om mij heen; mijn twee kinderen, vrienden en familie. Spontane etentjes, filmavonden, wandelingen, borrels en festivals zijn helemaal mijn ding!

JASPER CRUM

RELATIEBEHEERDER

Mijn naam is Jasper Crum, getrouwd en vader van 3 zoons. Sinds 2019 ben ik in dienst bij Monteba Accountants & Adviseurs.

Mijn hobby en passie is orgelspelen. Zondags mag ik, om de week, een dienst begeleiden als kerkorganist. In de muziek kan ik mijn gevoel kwijt en mijn hoofd leegspelen.

CONNY BIJL

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Mijn naam is Conny Bijl en ik ben werkzaam als receptioniste. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met bloemen en planten. Mooie overeenkomst daarin is dat je kijkt uit naar de voortgang en bloeiwijze.

FRED DE STIGTER

RELATIEBEHEERDER

Al ruim 30 jaar mag ik werkzaam zijn in dit boeiende vak.

Aangezien ik veel zit, vind ik het heerlijk om te bewegen d.m.v. hardlopen, fietsen en schaatsen. Tuinieren hoort ook bij mijn hobby’s.

HINKE LUTH

RELATIEBEHEERDER / ASSISTENT ACCOUNTANT

Sinds januari 2023 ben ik dienst bij Monteba.  Met veel enthousiasme ontzorg ik samen met het team van Monteba onze zakelijke klanten op het gebied van bedrijfsadministratie en fiscale zaken zodat zij kunnen ondernemen.

In mijn vrije tijd ben ik meestal in onze tuin te vinden, mijn doel is om een pluktuin aan te leggen zodat veel meer mensen kunnen genieten van een vers geplukt boeket.

MEREKE VAN ACQUOY

ASSISTENT ACCOUNTANT

Door de overname van Administratiekantoor Satter Haaften ben ik vanaf juli 2022 werkzaam bij Monteba Accountants & Adviseurs in Waardenburg. En fiets ik nu 3 keer in de week van Haaften naar Waardenburg.

Eén van mijn hobby’s is Scuba duiken. Daarom zoek ik tijdens mijn vakanties graag de tropische zeeën op.

CORINA BLIKMAN

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Ik ben sinds juli 2022 (na de overname van Satter) met veel plezier werkzaam bij Monteba Accountants.

Naast Anneke zult u mij vaak aan de telefoon krijgen als u met het kantoor belt.

Ik woon met mijn man en twee kinderen in het prachtige Brabant en in mijn vrije tijd geniet ik graag van de mooie dingen van het leven zoals een fijne wandeling, heerlijk een terrasje pakken, uit eten of wat leuks doen met vrienden.

MARTIN KLEPPE

RELATIEBEHEERDER

Mijn naam is Martin Kleppe en ik ben sinds december 2022 werkzaam bij Monteba Accountants & Adviseurs. Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam in de accountancy en vind de afwisseling van diverse soort klanten erg leuk. Of het nu een eenmanszaak is, een of meerdere BV's, ik zit graag bij de ondernemer aan de eettafel om zijn droom/doel proberen te verwezenlijken. Ook het begeleiden van startende ondernemers vind ik erg leuk om te doen. Verder probeer ik fiscaal alles uit de kan te halen voor mijn klanten.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Marieke en samen hebben we twee dochtertjes. Ik vind het erg leuk om dingen met de kinderen te ondernemen. Als er nog wat tijd overblijft dan lees ik graag boeken en tijdschriften over geschiedenis, met name de tweede wereldoorlog heeft mijn interesse. 

"Doelen bereiken door vertrouwen in elkaar"

NEEM CONTACT OP VOOR JOUW SPECIFIEKE WENS